Υπηρεσίες Φορτοεκφόρτωσης

banner image

Μάστορας Lift
Ενοικιάσεις Ανυψωτικών Μηχανημάτων & Κλαρκ, Φορτοεκφορτώσεις | Γλυκά Νερά, Αττική


 

Υπηρεσίες Φορτοεκφόρτωσης

Η εταιρεία ΜΑΣΤΟΡΑΣ-LIFT ειδικεύεται στις υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης και ενοικίασης ανυψωτικών μηχανημάτων και διαθέτει πολύχρονη πείρα στο χώρο των εκθέσεων και συνεδρίων.

Λόγω της επαγγελματικής μας εξειδίκευσης προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρη κάλυψη των αναγκών τους συνδυάζοντας ταχύτητα και ακρίβεια με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος.

Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στο σύγχρονο εξοπλισμό μας, δηλ. ανυψωτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ικανοποιούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργίας με βάση την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα (άδειες λειτουργίας, πιστοποιητικά καταλληλότητας και ασφάλισης για Αστική Ευθύνη και φθορές προς τρίτους στους Εκθεσιακούς χώρους) αλλά κυρίως στην ικανότητα και αποτελεσματικότητα του προσωπικού μας, το οποίο επί παρά πολλά χρόνια εργάζεται σε Εκθεσιακούς χώρους και έχει αποκτήσει εξαιρετική εξειδίκευση. Όλοι οι χειριστές μας διαθέτουν άδεια χειρισμού των μηχανημάτων και φορούν ομοιόμορφη ενδυμασία με καρτέλα για να μπορούν να αναγνωρίζονται εύκολα.

Εγγύηση και απόδειξη για την ανοδική πορεία μας, αποτελεί το γεγονός ότι οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται συνεχώς από το 1985.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Φορτοεκφορτώσεις κάθε είδους, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων.
  • Μεταφορές με παλετοφόρα και πλατφόρμες.
  • Ανύψωση και μετακίνηση αντικειμένων και μάλιστα σε περιορισμένους χώρους.
  • Μεταφορά ανυψωτικών μηχανημάτων με ιδιόκτητα φορτηγά.

 


Προσφέρουμε ενοικιασεις κλαρκ, ενοικιασεις γερανων, ενοικιασεις γερανογεφυρων, ενοικιασεις ανυψωτικων μηχανηματων, φορτοεκφορτωσεις, μεταφορες με παλετοφορα, ανυψωση και μετακινηση αντικειμενων, μεταφορα ανυψωτικων μηχανηματων στην Αθηνα Αττικη Γλυκα Νερα

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξηπυρετήσουμε,
ΜΑΣΤΟΡΑΣ LIFT